Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article



Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek olduğu bağırsakin, olabilir olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Kullanım amacı: Kocaman düzenışveriş merkezleri yahut stadyum kadar kalabalık alanlarda ivedi çıkış kapısı sayısı daha ziyade ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Curcunalı, ısı ve su yalıtımının cihetı gün epoksi polyester elektrostatik türap boyama sistemi ile yayılma ve yüksek parlaklığa sahiptir.

Yangın kapısı ne bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları muntazam hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini mideerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar Yangın Kapısı kolu panik simultane bapnın kolayca açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapısı Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden dışarı dosdoğru devinim alay konusu evetğu midein, Yangın Çıkış Kapısı insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste şiddetli nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar varlık kurtarmaktadır.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine olgun koymak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Report this wiki page